Mijn favorieten

Makelaar Utrecht

Bent u op zoek naar een makelaar in Utrecht? Van Doorn Makelaardij is u graag van dienst bij de verkoop van uw huidige woning en als aankoopmakelaar rondom de koop van uw nieuwe woning.

We zijn actief in Utrecht en omstreken. In de volgende buurten, wijken en plaatsen in de regio verkopen we woningen en we kopen regelmatig huizen wanneer we als aankoopmakelaar mogen werken: Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, Overvecht, Wittevrouwen, Maarssen, Zeist, Nieuwegein, Amersfoort, Houten en Hilversum.
 

Makelaar Utrecht vinden

Waarom kiest men steeds vaker Van Doorn Makelaardij voor de verkoop van een woning:
  • Hogere prijs voor uw woning. Krijg met Van Doorn de beste prijs voor uw huis
  • Sneller verhuizen naar uw nieuwe woning. We verkopen met de juiste snelheid
  • Volledig ontzorgd, full-service aanpak en procesbegeleiding van A-Z
  • Groot bestand van actuele zoekers voor een woning in Utrecht
  • Groot bereik en meer exposure van uw woning
  • Ouderwetse service en persoonlijke aandacht

In Utrecht een makelaar vinden is niet moeilijk. Een goede makelaar heeft kennis van Utrecht en omstreken. Een groot voordeel van Van Doorn als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar is de grote lokale kennis en bekendheid. We kennen de regio, de huizen en weten alles over de ontwikkelingen in Utrecht.


 

Van Doorn Makelaardij Utrecht

Bij Van Doorn Makelaardij staan we voor deskundigheid, onafhankelijkheid en een persoonlijke aanpak, waarbij we doorgaans aantoonbaar betere resutaten realiseren dan andere makelaars in Utrecht. Tijdens een persoonlijke kennismaking leggen we graag meer uit over onze persoonlijke aanpak, unieke werkwijze en hoe we ons onderscheiden van makelaars in Utrecht.

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling van uw huidige woning of wilt u vrijblijvend uw woonwensen met ons bespreken? Neem dan hieronder contact met ons op en we informeren u over de mogelijkheden en onze persoonlijke aanpak. De eerste afspraak is altijd gratis, bij ons op kantoor òf bij u thuis.