Mijn favorieten

NWWI Taxatie voor uw huis

De taxatie is een objectieve waardebepaling door een onafhankelijk, erkend en terzake kundig persoon, van de waarde van onroerende zaken, zoals huizen en appartementen. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening. De geldverstrekker kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen.

Maak een afspraakBel: 030 276 9000NWWI TAXATIE AANVRAGEN

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en werken volgens een uniform, gestandaardiseerd digitaal proces. Wanneer de taxateur een taxatieopdracht accepteert, geeft hij bij het NWWI aan welke woning getaxeerd gaat worden. Het NWWI zorgt er vervolgens voor dat de taxatieopdracht digitaal wordt 'klaargezet'. Er kan nu een gevalideerd taxatierapport worden opgemaakt. Het is daarbij aan de taxateur om op basis van zijn expertise en als kenner van de lokale markt de waarde vast te stellen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.nwwi.nl

 


ONZE TAXATEURS; DESKUNDIG & TRANSPARANT!

Van Doorn Makelaardij is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en onze taxaties worden uitgevoerd onder de strenge validatie eisen van het NWWI en de TaxateursUnie. Daarbij hanteren wij bij onze taxaties metingen conform de NEN 2580. Onze makelaar-taxateur woont in Utrecht en kent de huidige marktsituatie goed.

 


TAXATIERAPPORT VOOR UW WONING

Leg gerust telefonisch contact met onze makelaar-taxateur. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij een taxatierapport. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op, of bel tijdens kantooruren met ons telefoonnummer: 030 - 276 90 00.

Maak een afspraakBel: 030 276 9000