Mijn favorieten

Woning verkopen

Beoordelingen makelaars Van Doorn makelaardij
  • Scherpe en heldere verkooptarieven
  • Duidelijke en overzichtelijke verkoopdienstverlening
  • Optimale presentatie op Funda
  • Jarenlange ervaring
  • Veel succesvolle verkopen
  • NVM register verkoopmakelaars
  • Bezichtigingen ook buiten kantooruren en op zaterdag
  • 40+ beoordelingen op Funda met een gemiddeld een 8,9
  • Bespaar veel geld bij de verkoop van een huis
 

"Ik wil mijn huis verkopen, wat is mijn woning waard? Wat is een goede vraagprijs? Moet ik nog iets opknappen om het beter te verkopen?" Geen verkoop is hetzelfde. Iedere woning heeft zijn eigen, specifieke kenmerken en eigen doelgroep. Van Doorn Makelaardij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen. Van Doorn Makelaardij verkoopt al sinds 1946 succesvol woningen in Utrecht en omgeving.
 

Maak een afspraakBel: 030 276 9000

Onze verkoopmakelaars

Om een optimale verkoop te garanderen werkt Van Doorn Makelaardij met het twee makelaars. Dit houdt in dat Bastian en Tamara (onze twee makelaars) beide betrokken zijn bij de verkoop. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd.

Van Doorn Makelaardij is lid van de NVM. Bastian is VastgoedCert gecertificeerd en is al jaren actief in de makelaardij. Hij staat bekend om hun enthousiaste begeleiding, heldere communicatie en onderhandelingskracht. Daarbij woont hij al jaren in de stad en is hij bekend met diverse ontwikkelingen.
 

Bastian de Rooij

Beoordelingen aankoop Van Doorn makelaardijBeoordelingen aankoop Van Doorn makelaardij
 

Presentatie van uw woning

Onze woningpresentatie is onderscheidend! Al onze woningpresentaties worden voorzien van professionele foto's. Aanvullend wordt er een woonvideo en een 360 graden foto gemaakt, laten wij een officiële NEN meting uitvoeren om zo een correcte opgave te doen van onder andere de gebruiksoppervlakte en worden onze woningen aangemeld met interactieve 2D/3D plattegronden.

De woning wordt tevens voorzien van een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige verkoopbrochure. Hierdoor staat uw woning altijd bij de eerste zoekresultaten op Funda. Wij zorgen ervoor dat uw woning direct op professionele wijze gepresenteerd wordt. De uitgebreide brochure van uw woning is uiteraard ook te downloaden op Funda en op onze eigen website.  

Bastian de Rooij
 

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Van Doorn Makelaardij biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 08:30 tot 18:00 uur of op zaterdag. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunnen in goed overleg ook buiten deze tijden afspraken gemaakt worden.
 

Maak een afspraakBel: 030 276 9000

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak! Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op, of bel tijdens kantooruren met het nummer: 030-276 9000.

Tijdens een vrijblijvend gesprek laten wij u graag ontdekken, dat wij een betrouwbare partner zijn voor de aan- of verkoop van uw woning. Wij maken altijd heldere afspraken, zodat het duidelijk is welke dienstverlening gevraagd en geleverd wordt. Van Doorn Makelaardij vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Wanneer u niet direct tot verkoop over wilt gaan, kunnen wij u mogelijk adviezen geven en elkaar alvast leren kennen. Een afspraak is zo gemaakt!