Mijn favorieten

Dé aankoopmakelaar in Utrecht!

Beoordelingen aankoopmakelaars Van Doorn makelaardij

  • NVM aankoopmakelaars
  • Scherpe en heldere aankooptarieven
  • Sneller dan Funda
  • Bezichtigingen ook buiten kantooruren en op zaterdag
  • Bespaar veel geld bij de koop van een huis
  • Gemiddeld een 9,2 op Funda
  • Duidelijke en overzichtelijke aankoopdienstverlening
  • Jarenlange ervaring
  • Veel succesvolle aankopen

 

Maak een afspraakBel: 030 276 9000

Als aankoopmakelaars zijn wij gespecialiseerd in de aankoopbemiddeling en verzorgen wij de gehele begeleiding bij het vinden van uw droomhuis. Als u een woning wilt kopen in Utrecht, dan is het verstandig om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen. U wilt tenslotte de laagst mogelijke prijs betalen voor de woning van uw dromen. Daarnaast kan de woning (verborgen) gebreken hebben die u als koper wellicht over het hoofd ziet. Er zijn tal van factoren die de prijs van een woning kunnen beïnvloeden. Als aankoopmakelaar handelen we volledig in uw belangen. Met Van Doorn als aankoopmakelaar in Utrecht bent u verzekerd van een succesvolle aankoop!
 

Onze aankoopmakelaarsAankoopmakelaar Bastian de Rooij
 

ONZE NVM AANKOOPMAKELAARS

De aankoopmakelaars Bastian de Rooij en Tamara Hartog staan u bij als aankoopmakelaar namens Van Doorn Makelaardij. Bastian en Tamara zijn allebei aankoopmakelaars en begeleiden u door het gehele aankoopproces. Nadat alle partijen tot een overeenstemming zijn gekomen, zal uw aankoopmakelaar (indien gewenst) nog twee andere specialisten voor u inschakelen om een goed verloop van het natraject te bevorderen. Wilt u graag gebruik maken van een aankoopmakelaar in Utrecht en wilt u weten wat de kosten daarvan zijn? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Vul uw gegevens in op het contactformulier of bel met 030 276 9000.
 

STAPPENPLAN WONING AANKOPEN

Een woning is geen dagelijkse aankoop. Op het moment dat u een woning wilt kopen zult u merken dat er veel meer bij komt kijken dan u zou denken. Wij hebben daarom een tienstappenplan gemaakt waarin u duidelijk kunt zien wat er zoal komt kijken bij het kopen van een woning. Lees hier meer over onze aanpak als aankoopmakelaar in Utrecht.
 

Beoordelingen aankoop Van Doorn makelaardijBeoordelingen aankoop Van Doorn makelaardij
 

AFSPRAAK MAKEN AANKOOPMAKELAAR UTRECHT

Als aankoopmakelaar zijn wij actief in o.a. Utrecht, De Meern, Maarssen, De Bilt, Vleuten, Zeist, Houten en Nieuwegein. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning. Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen, of bel tijdens kantooruren naar 030 276 9000.
 

Maak een afspraakBel: 030 276 9000

INTERESSE?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak! Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op, of bel tijdens kantooruren met het nummer: 030-276 9000. Als aankoopmakelaar zijn we actief in o.a. Utrecht, De Meern, Maarssen, De Bilt, Vleuten, Zeist, Houten, Nieuwegein, IJsselstein en Bunnik.