Taxatie Utrecht

Laat uw professionele NWWI-taxatie in Utrecht verzorgen door Van Doorn Makelaardij. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en werken volgens een effectief digitaal proces. We nemen u het werk volledig uit handen. Bent u geïnteresseerd in een gevalideerd taxatierapport voor uw huis of appartement in Utrecht? Vraag direct een NWWI taxatie aan en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Makelaar-taxateurs die zijn aangesloten bij het NVM enNWWI
  • Taxaties conform de eisen van het NWWI ende Taxateurs Unie
  • Een gevalideerd taxatierapportvoor uw woning of appartement
  • Makelaar-taxateurs met kennisen jarenlange ervaring in Utrecht
  • Binnen één werkdagcontact met een van onze medewerkers

Waarom een taxatierapport?

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerende zaken, zoals huizen en appartementen. Een onafhankelijk, erkend en kundig persoon voert de taxatie uit. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire lening. De geldverstrekker kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt wordt op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aan- en verkoopbeslissingen. Andere situaties waarbij een taxatierapport van belang is, zijn een echtscheiding, beëindiging van een relatie en soms overlijden (in verband met successierechten).

Stappenplan taxatie Utrecht

Om u inzicht te geven in het proces van het eerste contact tot aan het taxatierapport, behandelen we hieronder de verschillende fases van het taxatieproces.

Stap 1: eerste inventarisatie

Via ons contactformulier of per telefoon heeft u contact met ons opgenomen. Tijdens een eerste gesprek inventariseren we telefonisch hoe we u het beste kunnen helpen met de taxatie van uw woning of appartement.

Stap 2: aanvragen taxatie

Wanneer u uw woning of appartement wilt laten taxeren door onze ervaren taxateurs, vraagt u een taxatie bij ons aan. Na acceptatie van de taxatieopdracht geeft de taxateur bij het NWWI aan welke woning hij gaat taxeren.

Stap 3: taxatieopdracht NWWI

Na de aanvraag en het accepteren van de taxatieopdracht, zet het NWWI de taxatieopdracht klaar. Dit alles vindt digitaal en volgens duidelijke, uniforme richtlijnen plaats.

Stap 4: de taxatie

Wanneer alles klaar staat, komt de taxateur langs om de waarde van uw woning of appartement te bepalen. Het is daarbij aan de taxateur om op basis van zijn expertise en als kenner van de lokale markt de waarde vast te stellen.

Stap 5: ontvangst taxatierapport

Na de taxatie ontvangt u het taxatierapport. Het NWWI keurt alle taxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat alle taxaties volgens dezelfde richtlijnen plaatsvinden. Zo bent u bij een taxatie door een bij het NWWI aangesloten taxateur verzekerd van heldere, betrouwbare en objectieve taxaties.

Afspraak maken met onze taxateur in Utrecht

Onze taxateurs voeren taxaties uit in onder andere Utrecht, De Bilt, Zeist, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Vleuten en De Meern. Wanneer u uw woning of appartement in de regio Utrecht wilt laten taxeren, dan kunt u terecht bij Van Doorn Makelaardij. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 276 9000 of door ons contactformulier in te vullen. We nemen binnen één werkdag contact met u op om te inventariseren hoe we u het beste kunnen helpen bij een taxatierapport.

Waarom een makelaar-taxateur bij Van Doorn Makelaardij?

NVM, VastgoedCert-gecertificeerd en NWWI

Van Doorn Makelaardij is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert-gecertificeerd en voeren taxaties uit onder de strenge validatie-eisen van het NWWI en de Taxateurs Unie. Daarbij hanteren we bij onze taxaties metingen conform de NEN 2580. Dankzij de lidmaatschappen en certificaten van onze makelaars bent u bij ons verzekerd van betrouwbare en gevalideerde taxaties.

Veel ervaring met taxaties in de regio Utrecht

Onze taxateur-makelaars zijn al jaren actief in het taxeren van woningen en appartementen in Utrecht en omgeving. Daarnaast wonen onze taxateurs zelf in Utrecht en kennen ze de huidige marktsituatie goed. Door deze kennis en jarenlange ervaring zijn zij perfect in staat om uw woning of appartement te taxeren en een betrouwbaar taxatierapport op te stellen.

Onze taxateurs in Utrecht

Onze makelaar-taxateurs Bastian en Jesse staan voor u klaar. Van Doorn Makelaardij is al jaren lid van de NVM. Bastian en Jesse zijn VastgoedCert-gecertificeerd en al jaren actief in de makelaardij. Beiden wonen al jaren in Utrecht en hebben veel kennis van de woningmarkt in Utrecht en omgeving. Verder staat zowel Bastian als Jesse bekend om zijn heldere communicatie en enthousiaste begeleiding.

Bent u geïnteresseerd in een taxatie door een van onze makelaar-taxateurs? Vul dan ons contactformulier in of bel 030 276 9000. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NWWI taxatie

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en werken volgens een uniform, gestandaardiseerd digitaal proces. Wanneer de taxateur een taxatieopdracht accepteert, geeft hij bij het NWWI aan welke woning getaxeerd gaat worden. Het NWWI zorgt er vervolgens voor dat de taxatieopdracht digitaal wordt ‘klaargezet’. Er kan nu een gevalideerd taxatierapport worden opgemaakt. Het is daarbij aan de taxateur om op basis van zijn expertise en als kenner van de lokale markt de waarde vast te stellen.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.nwwi.nl.

Overige diensten bij Van Doorn Makelaardij

Naast de taxatie van uw huis of appartement kunt u bij ons terecht voor hypothekenhet kopen van een huis en het verkopen van een huis in de regio Utrecht. Als u geïnteresseerd bent in een van onze diensten, neem dan contact op via de onderstaande buttons en maak een vrijblijvende afspraak.

Van Doorn Makelaardij Utrecht

Al 75 jaar is Van Doorn Makelaardij een begrip in Utrecht en omstreken. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en deskundige makelaars die alles afweten van de Utrechtse woningmarkt. We zijn aangesloten bij het NVM en beheersen alle facetten van het makelaarsvak. U kunt bij ons dan ook terecht voor het kopen, verkopen én taxeren van woningen in Utrecht.

Makelaar Utrecht

Onze diensten

Over Van Doorn

Contactgegevens

Van Doorn Makelaardij Utrecht
Poortstraat 49
3572 HC Utrecht

T: 030 276 9000
W: 06 52 00 30 21
E: info@van-doorn.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 17:30
Dinsdag: 09:00 tot 17:30
Woensdag: 09:00 tot 17:30
Donderdag: 09:00 tot 17:30
Vrijdag: 09:00 tot 17:30

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks