Mijn favorieten

Hypotheekadvies nodig? De SNS Bank staat voor je klaar!

...

Je droomhuis gevonden, maar kun je dat huis betalen? Moet je de rente wel of niet vastzetten? En wat kost je dat per maand? Allemaal vragen waar je zelf niet 1-2-3 een antwoord op hebt. De adviseurs van de SNS bank kijken daarom graag met je mee én helpen je vergelijken en kiezen. Zo weet je zeker dat je goed zit met je hypotheek: voor nu, maar ook voor later. Ook prettig: bij de SNS bank kun je al binnen 2 dagen terecht voor een eerste gesprek. De adviseurs van de SNS bank hebben alle kennis in huis en zorgen ervoor dat je hypotheek goed is geregeld.

 

EERSTE GESPREK

Tijdens het eerste gesprek over je hypotheek, kijken ze samen naar wat je graag wil. Maar ook naar hoeveel geld je hebt. Je hoort dan meteen hoeveel je kunt lenen. Ook als je al een hypotheek hebt bij een andere aanbieder, kijken ze graag mee naar je mogelijkheden. Wil je weten welke lening het beste bij je past? Dan maken ze nog een afspraak.

 

VERSCHILLENDE AANBIEDERS VERGELIJKEN

Uniek is dat je bij de SNS bank verschillende aanbieders kunt vergelijken. Geen enkele andere bank in Nederland heeft dat. De SNS bank heeft niet alleen SNS Hypotheken, maar ook die van bijvoorbeeld AEGON en Nationale Nederlanden. Wij vergelijken ze voor je en helpen je kiezen.

 

BINNEN 2 DAGEN EEN AFSPRAAK

Kom langs in één van de SNS winkels en we maken meteen een afspraak voor een eerste gesprek (gratis). Of bel onze Klantenservice op 030 - 633 30 00. Wil je meer weten over onze hypotheken? Kijk dan op snsbank.nl/utrecht.

Graag tot ziens!
 

SNS Utrecht: Croeselaan 1, 3521 BJ   |   Nachtegaalstraat 15, 3581 AB   |   Seinedreef 98, 3562 KT   |   SNSBank.Utrecht@sns.nl

Openingstijden
Maandag 12.00 - 18.00
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 18.00
Donderdag koopavond tot 21.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Voor ons kantoor aan de Croeselaan gelden andere openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00