Huis verkopen Utrecht

U wilt uw huis verkopen in Utrecht, maar het verkopen van een woning is voor u geen dagelijkse routine. Daarnaast wilt u natuurlijk wel de best mogelijke prijs voor uw woning krijgen, evenals goede voorwaarden. Van Doorn Makelaardij verkoopt al sinds 1946 succesvol woningen in Utrecht en omstreken. Onze verkoopmakelaars zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen en begeleiden u volledig gedurende het verkoopproces. Wij nemen u het werk uit handen. Bij ons bent u verzekerd van:

  • NVM verkoopmakelaars met jarenlange ervaring
  • Volledige en duidelijke begeleiding gedurende het verkoopproces
  • Scherpe en heldere verkooptarieven en geldbesparing
  • Financiële begeleiding en advies
  • Bezichtigingen buiten kantooruren en op zaterdag
  • Een score van 8,9 op Funda (40+ beoordelingen)

Waarom uw huis verkopen in Utrecht via Van Doorn?

Veel kennis en ervaring in de verkoop van huizen binnen Utrecht

Van Doorn Makelaardij is al ruim 70 jaar actief op de huizenmarkt in Utrecht en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en ons opgebouwde netwerk kennen we de Utrechtse woningmarkt uitstekend. Onze verkoopmakelaars weten exact wat uw woning waard is, wat een goede vraagprijs is en hoe u het huis het beste verkoopt. We kunnen u hierdoor uitstekend begeleiden bij de verschillende fases van het verkoopproces.

Volledige (financiële) begeleiding bij het verkopen van uw woning in Utrecht

Bij de verkoop van uw woning wilt u de hoogst mogelijke prijs en goede voorwaarden voor uw huis krijgen. Met een verkoopmakelaar bent u ervan verzekerd dat u niet te weinig krijgt bij het verkopen van uw woning. Door hun jarenlange ervaring en kennis weten onze verkoopmakelaars voor u het beste uit de onderhandelingen te halen.

Afspraak maken met onze aankoopmakelaar

Van Doorn Makelaardij is als aankoopmakelaar actief in onder andere Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt, De Meern, Vleuten en Houten. Voor het kopen van een woning in de omgeving van deze plaatsen kunt u altijd bij ons terecht. Wij bekijken en onderzoeken graag hoe we u het beste van dienst kunnen zijn bij het kopen van een nieuwe woning. Neem contact met ons op door te bellen naar 030 2769 000 of uw gegevens achter te laten. Wij nemen in dat geval binnen 24 uur contact met u op.

Stappenplan huis verkopen

Bij de verkoop van uw huis komt meer kijken dan u in eerste instantie verwacht. Onze verkoopmakelaars begeleiden u in iedere fase van het verkoopproces. Zo nemen we u het werk volledig uit handen.

Fase 1: voorbereiding van de verkoop

Eerst brengen we uw wensen in kaart en maken we duidelijke afspraken voor de begeleiding tijdens de verkoop van uw woning. De verkoopmakelaar geeft u uitleg over het verkoopproces en licht de verschillende fases van de verkoop toe. Tijdens de voorbereiding inventariseren we uw huis uitvoerig, zodat we precies weten wat uw huis potentiële kopers te bieden heeft.

Fase 2: prijs & presentatie van uw woning

Aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van uw woning geeft onze verkoopmakelaar advies over de te volgen verkoopstrategie. Deze strategie is er om de beste prijs voor uw huis te krijgen. Het is hierbij van belang dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd wordt. Onze woningpresentatie is onderscheidend! We voorzien al onze woningpresentaties van professionele foto’s. Aanvullend maken we een woonvideo en een 360 gradenfoto, melden we onze woningen aan met interactieve 2D- en 3D-plattegronden en laten we een officiële NEN-meting uitvoeren om zo een correcte opgave te doen van onder andere de gebruiksoppervlakte.

We voorzien het huis tevens van een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige verkoopbrochure. Hierdoor staat uw woning altijd bij de eerste zoekresultaten op Funda. De uitgebreide brochure van uw woning is uiteraard ook te downloaden op Funda en op onze eigen website.

Fase 3: bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars focussen zich op serieuze potentiële kopers en maken vervolgens afspraken voor een bezichtiging. Dit gebeurt in overleg met u, zodat de bezichtigingen op momenten plaatsvinden dat het u ook uitkomt. Van Doorn Makelaardij biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Bezichtigingen en verkoopgesprekken kunnen op kantoordagen worden ingepland van 08:30 tot 18:00 uur, maar ook op zaterdagen. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunnen we in goed overleg ook buiten deze tijden afspraken maken

Fase 4: onderhandelen

Door eerder onderzoek weet de verkoopmakelaar exact wat uw huis waard is. Door een reële vraagprijs en de jarenlange ervaring en kennis van onze verkoopmakelaars weten zij de voor u beste verkoopprijs uit de onderhandelingen te halen. Tijdens de onderhandelingen houden we u natuurlijk op de hoogte over de voortgang.

Fase 5: huis verkocht

Wanneer uw huis is verkocht, dan is het tijd om het koopcontract te tekenen. Onze verkoopmakelaars weten in deze situatie precies waar u allemaal aan moet denken en wat hier allemaal bij komt kijken.

Fase 6: overdracht na de verkoop

Na de verkoop van uw woning helpen we u bij een snelle en correcte afhandeling. Zo verlopen de oplevering en overdracht van het huis goed, zodat u na de verkoop van uw woning niet langdurig meer bezig hoeft te zijn met allerlei administratieve en juridische zaken.

Onze verkoopmakelaars in Utrecht

Onze verkoopmakelaars Sebastiaan en Bastian staan voor u klaar als verkoopmakelaar. Van Doorn Makelaardij is lid van de NVM, VastgoedCert-gecertificeerd en al jaren actief als makelaar. Onze specialisten staan bekend om hun enthousiaste begeleiding, heldere communicatie en onderhandelingskracht. Onze werknemers wonen al jaren in Utrecht en zijn ze bekend met diverse ontwikkelingen in de regio.

Om een optimale verkoop te garanderen werkt Van Doorn Makelaardij met het ‘2 makelaar-taxateurs principe’. Dit houdt in dat Sebastian en Bastian (onze twee makelaar-taxateurs) beiden betrokken zijn bij de verkoop. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Bent u geïnteresseerd in een verkoopmakelaar in Utrecht? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 030 2769 000.

Andere diensten bij Van Doorn Makelaardij

Bij ons kunt u naast het verkopen van uw huis ook terecht voor hypothekentaxatie en het kopen van een huis. Bent u geïnteresseerd in een van deze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons en maak een vrijblijvende afspraak.

Van Doorn Makelaardij Utrecht

Al 75 jaar is Van Doorn Makelaardij een begrip in Utrecht en omstreken. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en deskundige makelaars die alles afweten van de Utrechtse woningmarkt. We zijn aangesloten bij het NVM en beheersen alle facetten van het makelaarsvak. U kunt bij ons dan ook terecht voor het kopen, verkopen én taxeren van woningen in Utrecht.

Makelaar Utrecht

Onze diensten

Over Van Doorn

Contactgegevens

Van Doorn Makelaardij Utrecht
Poortstraat 49
3572 HC Utrecht

T: 030 276 9000
W: 06 52 00 30 21
E: info@van-doorn.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 17:30
Dinsdag: 09:00 tot 17:30
Woensdag: 09:00 tot 17:30
Donderdag: 09:00 tot 17:30
Vrijdag: 09:00 tot 17:30

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks