Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Doorn Makelaardij

Bastian de Rooij
Bastian de Rooij
Register makelaar/taxateur o.z. en lid NVM
Bastian is register makelaar & taxateur (RMT) en heeft zijn ervaring als vastgoedadviseur eerst in Amsterdam en daarna in Utrecht opgedaan. Toen hem dat na 5 jaar erg goed beviel, behaalde hij in de avonduren zijn Makelaars papieren. Maak kennis met zijn spontane en enthousiaste wijze van werken. Voor veel klanten voelt die aanpak en inzet "ouderwets positief" aan.
Jesse van Vliet
Jesse van Vliet
In 2017 ben ik begonnen in de makelaardij. Dit begon bij de binnendienst, maar mijn ambities lagen vooral in de buitendienst. In de zomer van 2018 heb ik mijn opleiding afgerond voor assistent makelaar. Na mijn eerste ervaringen met dit vak, was ik gelijk al verkocht. Ik doe dit werk iedere dag met bijzonder veel plezier en zie het eigenlijk meer als een betaalde hobby!
Claire de Winter
Claire de Winter
Office manager
' Het werken in de commerciële binnendienst is elke dag weer anders. De afwisseling van administratief werk, contacten met klanten, woningen aanmelden en afspraken maken, vind ik erg leuk. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces. Ik maak daarom graag kennis met u! '