Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Doorn Makelaardij

Bastian de Rooij
Bastian de Rooij
Register makelaar/taxateur o.z. en lid NVM
Bastian is register makelaar & taxateur (RMT) en heeft zijn ervaring als vastgoedadviseur eerst in Amsterdam en daarna in Utrecht opgedaan. Toen hem dat na 5 jaar erg goed beviel, behaalde hij in de avonduren zijn Makelaars papieren. Maak kennis met zijn spontane en enthousiaste wijze van werken. Voor veel klanten voelt die aanpak en inzet "ouderwets positief" aan.
Jurriaan Romijn
Jurriaan Romijn
Assistent makelaar
Het werk als makelaar is elke dag afwisselend en interessant. Zowel bij de verkoop van een woning, als bij de aankoop, is het contact met mijn klanten voor mij het belangrijkste. Ik luister goed naar wat mensen willen en verbindt die wens aan mijn strategie om tot een succesvolle bemiddeling te komen. Met een heldere kijk op de zaken en een frisse blik op de huizenmarkt, komen we samen tot het beste resultaat.

In mijn vrije tijd schrijf ik boeken, kook ik graag en ben ik een trotse cadeauvader van drie kinderen.
Claire de Winter
Claire de Winter
Office manager
' Het werken in de commerciële binnendienst is elke dag weer anders. De afwisseling van administratief werk, contacten met klanten, woningen aanmelden en afspraken maken, vind ik erg leuk. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces. Ik maak daarom graag kennis met u! '