Mijn favorieten

Blog

De nieuwe Van Doorn Makelaardij app
Geplaatst op: 9 september 2016
Blijf eenvoudig op de hoogte van ons nieuwste woning aanbod via uw iPhone, iPad of Andriod toestel. U kunt onze Van Doorn Makelaardij app gratis downloaden via de Appstore of de Playstore. U kunt ons woningaanbod op een fraaie manier bekijken waarbij u naast de foto's tevens de brochure en de plattegrond kunt bekijken. 
Lees meer...
Het Wittevrouwen Wijkfeest!
Geplaatst op: 8 september 2016
Het is al weer even geleden dat de 33ste editie van het jaarlijkse Wijkfeest Wittevrouwen plaatsvond, maar wij willen graag nog even stilstaan bij de jeugdige prijswinnaars van die dag.
Lees meer...
Wat te doen met de Hypotheekrente?
Geplaatst op: 3 juni 2016
De hypotheekrente is momenteel erg laag en dit is misschien wel een goed moment om een nieuw huis te kopen. Dan komt direct de volgende vraag: zet je de hypotheekrente vast of laat je het variabel staan? Dat is een lastige vraag die we niet voor je kunnen beantwoorden, maar door de voor- en nadelen op te sommen kan het je misschien wel helpen bij het maken van een keuze.
Lees meer...
5 tips voor de verhuisdag
Geplaatst op: 3 juni 2016
Heb jij je nieuwe droomhuis gevonden en wil je er het liefste zo snel mogelijk in? Een verhuizing kan je dan een hoop stress opleveren. Met deze vijf tips van Van Doorn Makelaardij verloopt je verhuizing een stuk soepeler en vergeet je geen belangrijke zaken.
Lees meer...